Sunday, November 13, 2011

HT praktika kuues nädal (7.11-14.11)


Kuuenda nädala jooksul uurisin millise programmiga saan lindistada ekraanivideot oma e-kursuse jaoks. Kuna plaanisin luua näidis e-kursust siis algusest peale planeerisin lisada ka videot. Kursuse  üheks teemaks on „otsingumootorid ja nende efektiivne kasutamine“. Seega tahan näidata kuidas õigesti kasutada otsingumootoreid ja nii nimetatud boole-i loogikat. Samuti kuue nädala jooksul valmistasin slaidid antud teema kohta ning plaanisin need ka videole salvestada.
Olen teinud suure töö ning korjasin materjalid internetist Camtasia programmi kohta. Antud programmi valisin just selle pärast , et lugedes foorumeid soovitati just Camtasia studiot. Uurisin lähemalt mis see programm endast kujutab. Vaatasin videoõppetunde Camtasia kasutamise kohta ja selgus, et tõesti isegi minu jaoks antud tarkvara on lihtne ja intuitiivne. Nii et kinnitasin oma valikut tarkvara osas video ja heli lindistamiseks.
Lõppkokkuvõttes järgmise nädala jooksul saab valmis minu e-kursuse video materjal mida kindlasti lisan oma kursusele. See oli küll väga raske nädala kuna uute programmide õppimne ühelt poolt on huvitav kuid teiselt poolt aeganõudev.  
Antud video lisan siia järgmise nädala jooksul, et saaksite vaadata ning anda oma kommentaare.

Eneseanalüüs
Õppisin kasutama uut tarkvara mis on mõeldud video salvestamiseks nii weebikaameraga ja mikrofoniga, kuid ka töödelda juba lindistatud digitaalvideod, heli, pilte ja muu multimeedafaile.
Õpitud on minu jaoks oluline kuna sain esiteks lindistada video kuid  ka edaspidi hakkan seda tarkvara kasutama kuna see on mugav viis õppetundide salvestamisel. Antud tarkvara küll tasuline  ja hind ka kõrge kuid see on seda väärt!

1 comment: